Cakepops av kakefyll, HaPå, kremost og sjokoladeglasur. Pyntet i skrekkelig kul Halloween-stil.

Skummelt gode cakepops av kakefyll, HaPå og sjokolade. Perfekt Halloween-snacks! Bruk gjerne ferdig kakebunn som du finner på butikken. 

Ingredienser

1 kakebunn (hjemmelaget, eller ferdigkjøpt)
100 g kremost
1 ss melis
150 g HaPå
300 g hvit sjokolade (til glasur)
300 g mørk sjokolade (til pynting)

Fremgangsmåte

  • Rør sammen kremost, HaPå og melis. Smuldre kaken fint, rør smulene fra kaken inn i Hapå/ostekremen.
  • Rør det hele godt sammen til en masse.
  • Form små kuler av massen. Sett kulene i kjøleskap så de stivner helt før de skal glaseres.
  • Bruk små trespidd til å sette kulene på.
  • Smelt litt hvit sjokolade i mikroen, eller i vannbad.
  • Dypp kulene rett ned i bollen med smeltet hvit sjokolade og trekk den rett opp.
  • Pynte kulene i Halloween-stil med smeltet mørk og hvit sjokolade.