Gresskarsuppe med Kavli BaconOst. En fyldig og smakfull suppe du kan nyte høsten og vinteren gjennom.
Bruk rømme eller kremfløte for å lage "spindelvev" i suppen til Halloween. Lag sirkler og dra gjennom dem med enden av en skje.

Fyldig og smakfull gresskarsuppe, som kan serveres til Halloween, eller nytes høsten og vinteren gjennom. Oppskriften gir 4-6 porsjoner 

Ingredienser

750 g gresskarkjøtt i terninger
1 tube Kavli BaconOst
litt olivenolje
4 hvitløksfedd
2 stk Q Kremfløte
7,5 dl grønnsaksbuljong
salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Surr gresskar og hvitløk i olivenolje i 4-5 minutter.
  • Tilsett grønnsaksbuljong, BaconOst, Q Kremfløte, salt og pepper.
  • Kok suppen ved svak varme og under lokk i ca. 20 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kjør suppen i en blender, eller bruk en stavmikser til den er helt glatt.

Tips: Server med ristede gresskarfrø, litt BaconOst og sprøstekt bacon oppå.