Ostekake i glass med Sibas havrekjeks

Lett
Søtt og godt

Oppskriften gir nok til 6 porsjonsformer eller lagvis i småskåler.

Ingredienser

150 g Sibas havrekjeks
2 dl Lettpisket Q Kremfløte
3 ts Melis
1 ts Vaniljesukker
200 g Kremost naturell
1 kurv Jordbær

Fremgangsmåte

1. Knus kjeksene og fordel dem i 6 små glass, kopper eller skåler. Du kan tilsette litt kanel hvis du ønsker. 

2. Kremost blandes med 2 dl lettpisket fløte, 3 ts melis og 1 ts vaniljesukker. Rør til det er uten klumper. Fordel over kjeksbunnen. 

3. Topp med det du ønsker av oppkuttet frukt, bær, nøtter, eller sjokolade. Vi brukte 1 kurv jordbær til 6 glass. 

Flere oppskrifter

Sibas sandwich med iskrem

Så enkelt, så fristende! Fargestrøsselet kan du variere etter sesong, eller anledning.

Lett Søtt og godt

Ostekake med vanilje og Sibas kjeksbunn

Sibas havrekjeks fra Korni er perfekt i bunnen av ostekaker. Osteblandingen på toppen består av en base med kremfløte, kremost, stivpisket eggehvite og gelatin. Toppes med friske bær. 

Middels Søtt og godt

S’mores - med Sibas havrekjeks, sjokolade og banan

Superenkel og søt dessert med banan, sjokolade og marshmallows!

Lett Søtt og godt