En smak av Italia hjem i stuen? Jatakk! Test ut denne risottoen med risonipasta når du lengter!
Ingredienser
2
dl
Q. Kremfløte
1,5
dl
vann
0,5
terning
buljong etter eget ønske
1
tube
Min Kavlifavoritt Parmesan og Spekeskinke
150
g.
ternet sjampinjong
30
g.
parmesan (kan sløyfes)
1
stk.
finhakket løk
10
g.
finhakket gressløk
250
g.
risonipasta
Porsjoner: 2
Tidsbruk: 25 minutter
Fremgangsmåte:
- Kok risonipastaen i vann med litt salt.
- Når pastaen er ferdig kokt sil av vannet, men behold litt som du kan tilsette sausen om den er for tykk
- Mens pastaen koker kan du lage pastasaus ved å koke opp vann og tilsette buljong. Senk varmen og tilsett Min Kavlifavoritt Parmesan og spekeskinke og fløte
- La det småkoke og tilsett parmesan. Senk varmen når parmesanen har smeltet
- Stek sjampinjongen og løk hver for seg i smør eller olje
- Bland det sammen med sausen til slutt, før alt blandes med risonipastaen