Hvit Pizza med Min Kavlifavoritt Parmesan & spekeskinke saus

Lett
Middag

Digg, diggere, diggest hvit pizza til middag på fredag! Her har du oppskriften! 

Ingredienser

Pizzabunn:
3,5 dl vann
0,5 dl olje
600 g hvetemel
1 ts sukker
1/2 pose gjær
Pizzasaus:
1 tube Min Kavlifavoritt Parmesan og spekeskinke
130 g. Q Crème fraiche
50 g. ekte majones
30 g. olivenolje
Smak til: hvitløk
Smak til: Revet parmesan
Forslag til topping:
Tomater
Spekeskinke
Pesto
Fersk mozzarella

Fremgangsmåte: 

Pizzabunn: 

  • Bland sammen de tørre ingrediensene
  • Tilsett vann og olje
  • Elt inn salt og la den heve i minst 30 minutter (gjerne lenger)
  • Stek på nederste rist på 250 grader, i 3-4 minutter

Pizzasaus: 

  • Bland sammen alle ingrediensene 
  • Tilsett litt hvitløk og smak til med parmesan
  • Smør sausen utover pizzabunnen

Topping: 

  • Legg ønsket fyll på pizzasausen
  • Stek pizzaen på 220 grader 10-12 minutter
  • Tomater kan legges på både før og etter steking

Flere oppskrifter