Frokostmuffins med Min Kavlifavoritt Parmesan & spekeskinke

Lett
Frokost , Lunsj

Muffins + frokost = whaat? Digg! Ta med i matpakken, til lesesalen, til tur eller noe annet, og nyt! 

Ingredienser

220 g sammalt hvetemel
220 g. siktet hvetemel
50 g. kruskakli
2 ts. brunt sukker
1/2 ts salt
3 ts bakepulver
6 dl Q Kefir
120 g. Min Kavli Parmesan og spekeskinke

Fremgangsmåte: 

  • Bland mel, kruskakli og resten av det tørre i en bakebolle
  • Bland inn smøreosten
  • Tilsett kefir og rør om, bland alt sammen. Røren skal ikke være for tynn
  • Deretter fyller du muffinsformene med ca. 60 g. per muffinsform. Først 30 g. røre, så klemmer du ut ca. 1 ss med smøreost.  Deretter 30 g. røre igjen. Røren kan være så tykk at du kan bruke enn skje til å fylle formene.
  • Stekes på 190 grader i ca. 25 minutter varmluft 

PS: Om du spiser muffins varm, er det en flytende kjerne med ost...mmm

Flere oppskrifter