Blomkålsuppe med KORNI flatbrød

Lett
Middag , Lunsj , Kvelds

Deilige høstkvelder med fyr i peisen og en ekstra god kvelds. Piff opp blomkålsuppen med sjalottløk, garnity of KORNI flatbrød for en uslåelig høstlig smaksopplevelse 

Ingredienser

Suppe:
1 stk. blomkål
2 stk. kyllingbuljong
2 dl Q-kremfløte
Salt og pepper
Garnityr:
1/4 stk. purreløk
75 g pinjekjerner
Tilbehør:
1 pk KORNI flatbrød

Fremgangsmåte: 

  • Vask og skjær blomkål i små buketter, mens sjalottløken kuttes i skiver
  • Kok blomkål og løk i kyllingbuljong og fløte til blomkålen er mør (ca 10-15 minutter)
  • Bruk en stavmikser til å lage en helt jevn suppe
  • Stek bacon i en tørr stekepanne, og tilsett purreløken når baconet nærmer seg ferdigstekt 
  • Kok opp suppen og smak til med salt og pepper
  • Server blomkålsuppen med et dryss av bacon, purre, pinjekjerner og litt finhakket persille
  • Nyt suppen med KORNI Flatbrød med smør

Flere oppskrifter