Aperitiff med Min Kavlifavoritt Parmesan & spekeskinke

Lett
Middag

Skal du lage et skikkelig festmåltid, som både ser ut som gull og som i tillegg smaker helt fantastisk? Prøv denne digge aperitiffen da vel! 

Ingredienser

1 stk. butterdeig fra frysedisken, små plater
1 tube Min Kavlifavoritt Parmesan & Spekeskinke
Litt revet parmesan
Krydder

Fremgangsmåte: 

  • Legg butterdeig ut for tining
  • Når den er tint, smør utover godt med Min Kavlifavoritt Parmesan og Spekeskinke 
  • Bland litt malt paprika, salt og pepper i revet parmesan og strø over smøreosten
  • Rull deigen som en pølse, og sett den i kjøleskap en halvtime
  • Skjær i 2-3 mm tykke skiver (som små skillingsboller/kanelboller), legg på bakepapir 
  • Stekes på 180 C i forvarmet ovn i 5-6 minutter

Tips: Kvern over chiliflak og revet parmesan for mer smak! 

Flere oppskrifter