Ustoppelig god HaPå-ostekake

Middels
Søtt og godt

Ostekake med hint av deilig karamell. En oppskrift du vil lage igjen og igjen! 

Ingredienser

1,5 glass HaPå
400 g kremost naturell
200 g mascarpone
6 plater gelatin
3 dl Q kremfløte
1 dl sukker
200 g Sibas Havrekjeks
80 g smør
1/2 dl sukker
fløte eller vann til HaPå-saus

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen mascarpone, kremost og 1 glass HåPå. Visp krem av fløte og sukker.
  2. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 5 minutter. Klem forsiktig ut vannet av gelatinplatene og smelt forsiktig i en panne. Bland inn i kremen. Tilsett ostekremen og rør forsiktig.
  3. Knus kjeks i en food processor og bland inn smeltet smør og sukker. 
  4. Trykk blandingen ut i en rund form med 24 cm diameter. Avkjøl i 5 minutter. Hell ostekremen over kjeksbunnen og sett kjølig over natten.
  5. Tynn ut ½ glass HaPå til saus og hell det over kaken. Sett kjølig i en time.

HaPå Saus

2 deler HaPå
1 del vann eller fløte

Flere søtsaker

HaPå-muffins

HaPå-muffins passer ypperlig til bursdagsselskapet, eller andre festlige anledninger. Supersaftige og supersøte muffins! 

Middels Søtt og godt

HaPå-sjokoladekake

Denne saftige kakeoppskriften er dedikert til deg som har savnet HaPå sjokolade. 

Middels Søtt og godt

HaPåvlova - vår vri på Pavlova

Her snakker vi søt kjærlighet! HaPå tar pavlovaen til nye høyder. 

Middels Søtt og godt