Korni flatbrød fra Kavli passer godt til sterk og krydret mat. Indisk Dal, en vegansk linsegryte er vår favoritt.
Ingredienser
Oppskrift: 4 porsjoner
1
løk
1
fedd
hvitløk
1/2
rød chili
1
tomat
3
ss
olje
1
boks
kokosmelk
1
boks
hermetiske tomater
5
dl
grønnsaksbuljong (vann+terning)
400
g
røde linser - ferdig kokt
Kryddermiks
2
ts
gurkemeie
1
ts
spisskummen
1
ts
garam masala
Topping
fersk koriander, chiliflakes og creme fraiche
Fremgangsmåte
- Varm opp oljen og tilsett hakket løk, hvitløk, tomat og chili.
- Rør til løken er blank.
- Tilsett kryddermiks og rør litt til.
- Ha i hermetiske tomater, kokosmelk, grønnsaksbuljong og kokte linser. La det koke i 10-15 minutter.
- Hakket koriander, chiliflakes og creme fraiche smaker godt som topping.
- Serveres med klassikeren KORNI Flatbrød.