Gå til hovedinnhold
Bilde_30_04_2018_17_52_45_fr7osdvmmw

Indisk Dal med KORNI Flatbrød

60 minutter

Lett

Korni flatbrød fra Kavli passer godt til sterk og krydret mat. Indisk Dal, en vegansk linsegryte er vår favoritt.

(4 porsjoner)

1 stk løk

1 fedd hvitløk

1/2 stk rød chili

1 stk tomat

3 ss olje

1 boks kokosmelk

1 boks hermetiske tomater

5 dl grønnsaksbuljong (vann+terning)

400 g røde linser - ferdigkokt

KRYDDERMIKS

2 ts gurkemeie

1 ts spisskummen

1 ts garam masala

Fersk koriander, chiliflakes og creme fraiche som topping

  • Varm opp oljen og tilsett hakket løk, hvitløk, tomat og chili.
  • Rør til løken er blank.
  • Tilsett kryddermiks og rør litt til.
  • Ha i hermetiske tomater, kokosmelk, grønnsaksbuljong og kokte linser. La det koke i 10-15 minutter.
  • Hakket koriander, chiliflakes og creme fraiche smaker godt som topping.
  • Serveres med klassikeren KORNI Flatbrød.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt