Gå til hovedinnhold
Gresskarsuppe

Gresskarsuppe med BaconOst

25 minutter

Fyldig og smakfull gresskarsuppe, som kan serveres til Halloween, eller nytes høsten og vinteren gjennom.

(4–6 porsjon)

750 g gresskarkjøtt i terninger

1 tube Kavli BaconOst

Litt olivenolje

4 fedd hvitløksfedd

6 dl Q Kremfløte

7,5 dl grønnsaksbuljong

Smak til med salt og pepper

  • Surr gresskar og hvitløk i olivenolje i 4-5 minutter.
  • Tilsett grønnsaksbuljong, BaconOst, Q Kremfløte, salt og pepper.
  • Kok suppen ved svak varme og under lokk i ca. 20 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kjør suppen i en blender, eller bruk en stavmikser til den er helt glatt.
Server med ristede gresskarfrø, litt BaconOst og sprøstekt bacon oppå.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt