Gå til hovedinnhold
KORNI_KVI_04752_KOPI.JPG_KVI_16317

Ertesuppe med kantareller og Korni Flatbrød

20 minutter

Lett

En fyldig suppe full av grønne godsaker og deilig parmesanost. Serveres med stekte kantareller og tradisjonsrike KORNI Flatbrød. Enkel å lage, men proppfull av smak!

(0 porsjon)

1 pakke KORNI Flatbrød

250 g grønne, frosne erter

1 stk brokkoli (ikke stilken)

100 g fersk spinat

3 ss Q Crème Fraîche

1 stk løk

2 fedd hvitløk

5 dl grønnsaks- eller kyllingkraft

100 g parmesan, finraspet

1 håndfull kantareller

litt smør

litt alfalfaspirer

Fremgangsmåte

  • Stek løk, brokkoli, erter og spinat i smør i et par minutter i en kjele.
  • Ha i finhakket hvitløk til slutt og stek i cirka et halvt minutt.
  • Hell kraften oppi kjelen og kok i et par minutter.
  • Bruk stavmikser til å mose grønnsakene til en tykk suppe.
  • Rør inn creme fraiche og finraspet parmesanost. Smak til med salt og pepper.
  • Serveres KORNI Flatbrød med smør, stekte kantareller og alfalfaspirer. 
Kan alternativt serveres med ristede solsikkefrø og bacon.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt