Ostekake i glass med Sibas havrekjeks

Lett
Søtt og godt

Oppskriften gir nok til 6 porsjonsformer eller lagvis i småskåler.

Ingredienser

150 g Sibas havrekjeks
2 dl Lettpisket Q Kremfløte
3 ts Melis
1 ts Vaniljesukker
200 g Kremost naturell
1 kurv Jordbær

Fremgangsmåte

1. Knus kjeksene og fordel dem i 6 små glass, kopper eller skåler. Du kan tilsette litt kanel hvis du ønsker. 

2. Kremost blandes med 2 dl lettpisket fløte, 3 ts melis og 1 ts vaniljesukker. Rør til det er uten klumper. Fordel over kjeksbunnen. 

3. Topp med det du ønsker av oppkuttet frukt, bær, nøtter, eller sjokolade. Vi brukte 1 kurv jordbær til 6 glass. 

Flere oppskrifter

Ostekake med vanilje og Sibas kjeksbunn

Sibas havrekjeks fra Korni er perfekt i bunnen av ostekaker. Osteblandingen på toppen består av en base med kremfløte, kremost, stivpisket eggehvite og gelatin. Toppes med friske bær. 

Middels Søtt og godt