Vafler toppet med Kavli MagerOst Skinke

Grove vafler metter litt ekstra og kan godt brukes til lunsj eller kvelds. Vi har toppet vaflene med MagerOst Skinke, ruccola, kokt skinke, bønnespirer og ristede kjerner. Nå er det veldig lett å spise godt!

Middels Sunt og godt

Omelett med MagerOst og avokado

Vi elsker en sunn og god omelett, og med vår MagerOst Jalapeño får du en skikkelig smaksvinner! Oppskriften gir to porsjoner. 

Lett Sunt og godt

Sprøtt og saftig brytebrød med MagerOst

Med MagerOst Soltørket tomat og masse fersk basilikum, har du et smakfullt ovnsstekt brytebrød på én, to, tre. Imponér gjestene med denne enkle oppskriften, som gir et fantastisk deilig resultat uten mye innsats. 

Lett Sunt og godt

Mager dipp til grønne skatter

Dipp og grønnsaker er vår favoritt når man vil ha en sunnere snacks, og med MagerOst er det veldig lett å lage smakfulle dipper. Her får du to dippforslag, slik at du kan variere og finne dine egne favorittkombinasjoner. 

Lett Sunt og godt

TikTok-wraps med MagerOst

I samarbeid med Roede har vi laget en skikkelig lett og god wrap, inspirert av den populære TikTok-wrapen. Utrolig smart og smakfullt. 

Lett Sunt og godt

Tortillalefse med MagerOst Jalapeño og ananassalsa

Lefser med MagerOst Jalapeño og ananassalsa lager du lett. De er friske og fine til lunsj, og fungerer også godt som turmat eller i matpakken. Oppskriften gir 4 porsjoner og er laget i samarbeid med Roede. 

Lett Sunt og godt

Grove pannekaker med MagerOst og grønt!

Sammen med Roede gjør vi det veldig lett å spise godt. Grove pannekaker med MagerOst og grønnsaksfyll er kjempegodt til lunsj og middag. Oppskriften gir cirka 8 pannekaker. 

Lett Sunt og godt