Søt toast med Primula og blåbær

Alle elsker en saftig nylaget toast, men har du smakt søt toast, fortsatt med ost? Denne toasten kommer garantert til å bli en slager i familien! 

Lett Søtt og godt

TikTok Kanelboller med Hapå

Du har kanskje allerede sett de på TikTok? De saftige kanelbollene som alle snakker om? Vi tenkte at vi kunne lage de enda bedre - med digg karamellisert, sjokoladesmak i tillegg! Og oppskriften - den finner du her! 

Lett Søtt og godt

Bananlapper med HaPå

Bytt ut melet med havregryn, tilsett banan istedenfor sukker og vipps - da kan du spise disse lappene med god samvittighet til både frokost, lunsj og kvelds. Topp med det du vil, og ta med hvor du vil. 

Lett Søtt og godt

Armeriddere med HaPå

Armeriddere og HaPå - en uslåelig barndomsminne kombinasjon. Perfekt på tur med primus, perfekt hjemme på stekepannen. Har du litt brød igjen etter uken som ikke kan brukes på mandag har du en god unnskyldning for å lage dette til helgen. 

Lett Søtt og godt

Quesadillas med banan og HaPå

Turkos som tar deg tilbake til barndommen! Turkos trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende. Til denne retten trenger du tre ingredienser, og det beste av alt - helt uten søl i tursekken! 

Lett Søtt og godt

Turboller med HaPå i en fei

Enklere turmat med bedre stemning rundt bålet tror vi neppe det er mulig å finne. Nystekte boller med HaPå som både kan lages, og stekes på tur! Disse er superenkel å lage, og krever verken mye planlegging eller mange ingredienser i sekken. 

Lett Søtt og godt

Turpannekaker med HaPå

Det kan være en utfordring å finne gode desserter som smaker kjempegodt, som også passer fint å ta med seg på lange eller korte turer. Denne oppskriften på turpannekaker med HaPå, banan og sjokoladebiter kan gi ny energi til å fortsette turen!

Lett Søtt og godt

Krydderkake med HaPå

Lukten av hjemmebakst, og krydderkake en lørdags ettermiddag! Denne krydderkaken gir vann i munn og kan serveres til absolutt alle anledninger. 

Lett Søtt og godt