SIBAS isskål med frukt, bær og is

Isskål trenger ikke være forbeholdt sommerdessertene, men passer også til vinter, høst og vår! Isskålene kan pyntes opp eller ned slik at den passer til alle slags besøk og anledninger. 

Lett Søtt og godt

Ostekake med Sibas

Nam, nam, NAM! Denne kaken kommer aldri til å skuffe noen i hele verden (tror vi da)! 

Lett Søtt og godt

Søt toast med Primula og blåbær

Alle elsker en saftig nylaget toast, men har du smakt søt toast, fortsatt med ost? Denne toasten kommer garantert til å bli en slager i familien! 

Lett Søtt og godt

TikTok Kanelboller med Hapå

Du har kanskje allerede sett de på TikTok? De saftige kanelbollene som alle snakker om? Vi tenkte at vi kunne lage de enda bedre - med digg karamellisert, sjokoladesmak i tillegg! Og oppskriften - den finner du her! 

Lett Søtt og godt

Bananlapper med HaPå

Bytt ut melet med havregryn, tilsett banan istedenfor sukker og vipps - da kan du spise disse lappene med god samvittighet til både frokost, lunsj og kvelds. Topp med det du vil, og ta med hvor du vil. 

Lett Søtt og godt

Armeriddere med HaPå

Armeriddere og HaPå - en uslåelig barndomsminne kombinasjon. Perfekt på tur med primus, perfekt hjemme på stekepannen. Har du litt brød igjen etter uken som ikke kan brukes på mandag har du en god unnskyldning for å lage dette til helgen. 

Lett Søtt og godt

Quesadillas med banan og HaPå

Turkos som tar deg tilbake til barndommen! Turkos trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende. Til denne retten trenger du tre ingredienser, og det beste av alt - helt uten søl i tursekken! 

Lett Søtt og godt

Turboller med HaPå i en fei

Enklere turmat med bedre stemning rundt bålet tror vi neppe det er mulig å finne. Nystekte boller med HaPå som både kan lages, og stekes på tur! Disse er superenkel å lage, og krever verken mye planlegging eller mange ingredienser i sekken. 

Lett Søtt og godt