Spansk omelett med urtemajones

Spansk omelett er så godt, og en fin måte å få brukt opp grønnsaker du har liggende i kjøleskapet. I tillegg til kokt potet, som hører til i en spansk omelett, har vi brukt deilig chorizo, brokkoli og tomat. Paprika, sopp og løk passer også godt i. 

Lett Middag

Plukkfisk med bacon, syltet purreløk og KORNI Flatbrød

En middagsfavoritt, perfekt i kombinasjon med tradisjonsrike KORNI Flatbrød. Med syltet purreløk som topping får du en moderne tvist på klassikeren!

Lett Middag

Ertesuppe med brokkoli, kantareller og KORNI Flatbrød

En fyldig suppe full av grønne godsaker og deilig parmesanost. Serveres med stekte kantareller og tradisjonsrike KORNI Flatbrød. Enkel å lage, men proppfull av smak! 

Lett Middag

Fiskekaker med råkostsalat og familiedipp

Fiskekaker med familiedipp av Kavli Ekte Majones, ovnsbakte potetbåter og råkostsalat kan fort bli en hverdagsfavoritt for hele familien. Oppskriften gir 4 porsjoner.  

Lett Middag

Grillspyd med tre Kavli Majonesdipper

Vårens og sommerens fargerike favoritt er grillspyd. Med våre tre Kavli Ekte Majonesdipper blir det fort en ekstra grilldag i uken. 

Lett Middag

Poke Bowl med Kavli majonesdipper

En fargerik poke bowl med dipper du vil elske. Dette er en sunn og sprek middag som er mye enklere å lage enn du tror. Lek deg med farger og smaker! 

Lett Middag

Gresskarsuppe med BaconOst

Fyldig og smakfull gresskarsuppe, som kan serveres til Halloween, eller nytes høsten og vinteren gjennom. Oppskriften gir 4-6 porsjoner 

Lett Middag

Burger og søtpotetfries

I 2019 turnerer Kavli og Grilstad Food Truck hele Østlandet for å gi deg en stor porsjon grillmatinspirasjon! 

Lett Middag