Kavli eies av Kavlifondet. Det betyr at hver gang du handler et produkt fra Kavli, Q-Meieriene, Korni eller Planti, er du også indirekte med på å støtte forskning, kultur og humanitær virksomhet i inn- og utland.

Smøreost

I september 1923 lanserte vi Primula, verdens første holdbare smelteost, som umiddelbart skulle bli en suksess. Nyvinningen var med oss i en årrekke, og la grunnlaget for dagens populære smøreoster. 

Majones

Prøv Kavli Ekte Majones, i en unik og smart pakning. Skrukorken med liten stjerneåpning bidrar til å bevare smaken og gir en fersk opplevelse. Posen er serveringsvennlig og enkel å ta med. Kavli Ekte majones inneholder sunn rapsolje uten å gå på akkord med den klassiske majonessmaken. 

Kaviar

De  fleste kaviarspisere kjenner Kavli Kaviar. Den ble lansert i 1917, og var verdens første kaviar på tube! I 2014 tilpasset vi oppskriften, og laget en enda bedre variant. I Kavli er vi opptatt av kvalitet, derfor er vår kaviar utelukkende laget av rogn fra norsk torsk. Kavli Kaviar 60 % - kanskje verdens beste?