Primula pizza med spekeskinke og marinerte rotgrønnsaker

Lett
Middag , Lunsj

Pizza, men gjør det "sommer"!  Denne pizzaen med Primula kan du lage på null komma niks, og smaker i tillegg helt nydelig. 

Ingredienser

1/2 pk tørrgjær
3 dl lunkent vann
1/4 dl olivenolje
1 ts salt
7 dl hvetemel
Spekeskinke
Marinerte rotgrønnsaker
Ruccola

Porsjoner: 4

Tidsbruk: 25 minutter 

Fremgangsmåte til pizzadeig: 

  • Løs opp gjæren i vannet, sammen med olivenolje og salt.
  • Ha i mel og elt deigen godt.
  • Hev til dobbel størrelse.
  • Ha deigen på en lett melet benkeplate og del den i fire like emner.
  • Trill hvert emne til runde boller.
  • Strø over litt mel og legg over et klede. Emnene skal nå hvile i 20 minutter.
  • Stek pizza deig i 10 minutter på 200 grader.

Fremgangsmåte til pizzaen: 

  • Legg Primula ost oppå.
  •  Pynte med marinerte rotgrønnsaker , spekeskinke og ruccula.

Flere oppskrifter

Søt toast med Primula og blåbær

Alle elsker en saftig nylaget toast, men har du smakt søt toast, fortsatt med ost? Denne toasten kommer garantert til å bli en slager i familien! 

Lett Lunsj