Pizza med spekeskinke og ruccola

Lett

Drømmer du om sene sommerkvelder i Italia? Med denne oppskriften får du litt hjelp på veien!  

Ingredienser

Pizzadeig
1/2 pk gjær
3 dl lunkent vann
1/4 dl olivenolje
1 ts salt
7 dl hvetemel
Topping
Spekeskinke
Ruccola

Porsjoner 4

Tidsforbruk 25 minutter

 

Fremgangsmåte til pizzadeig

  • Løs opp gjæren i vannet, sammen med olivenolje og salt.
  • Ha i mel, og elt deigen godt.
  • Hev til dobbel størrelse.
  • Ha deigen på en lett melet benkeplate og del den i fire like emner.
  • Trill hvert emne til runde boller.
  • Strø over litt mel og legg over et klede. Emnene skal nå hvile i 20 minutter.
  • Rull ut pizzadeigen, og stek i 10 minutter på 200 grader med revet ost og Kavli di mozzarella.

 

Fremgangsmåte

  • Legg over Kavli di Mozzarella  
  • Pynt med spekeskinke og ruccola

Flere oppskrifter