Gå til hovedinnhold
Padron peppers med cheddar og chorizo-dipp

Padron peppers med cheddar og chorizo-dipp

15 minutter

Lett

Padron Peppers med ostedipp? Ehm.. JATAKK! Og det beste – denne retten er laget på bare noen minutter, og er et verdig tilskudd til tapasbordet.

(8 porsjoner)

500 g Padron peppers

Litt olivenolje

Salt

OSTEDIPP

CHEDDAR & CHORIZO-DIPP

150 g majones

0,5 tube Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo

1 ss olivenolje

1 ts løkpulver

0,5 ts hvitløkspulver

1 ts gressløk

Litt salt, pepper og sukker

Fremgangsmåte

Padron peppers: 

  • Stek padron peppersene et par minutter i olje til de får en fin farge
  • Smak til med salt
  • Serveres med Min Kavlifavoritt Cheddar og Chorizo-dipp

Cheddar & Chorizo-dipp: 

  • Bland alle ingredienser sammen og server

Fremgangsmåte i airfryer

  • Legg peppers i en skål og ha litt olivenolje over med flaksalt
  • Legg peppers i kurven til airfryeren
  • Stekes på 200 grader i 10 minutter, og snu de halvveis
  • Serveres med Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo-dipp 

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt