HaPå-konfekt

Lett
Søtt og godt

Nydelig konfekt som er like gode som de er enkle å trylle frem. En koselig julegave til noen du er glad i, eller som godteri til deg selv i førjulstiden. 

Ingredienser

400 g mørk sjokolade
4 ss HaPå
1 ss melis
Litt revet appelsin (valgfritt)
Litt havsalt (valgfritt)

​​​​​Fremgangsmåte

  • Smelt sjokoladen skånsomt over et vannbad 
  • Hell deler av sjokoladen over i en hjerteformet silikonform for konfekt. Sjokoladen skal dekke bunn og sider, men husk at det skal være plass til fyllet. Spar resten av sjokoladen til senere 
  • Sett formen i kjøleskapet og la stivne i cirka 20 minutter
  • Bland HaPå og melis og bruk en teskje til å ha HaPå-fyllet over i sjokoladeformene. Hell deretter over resten av sjokoladen 
  • Sett formen tilbake i kjøleskapet og la stivne 
  • Konfekten kan gjerne serveres med revet appelsinskall over (nam!). Oppbevares i en plastboks med litt kjøkkenpapir i

Flere koseoppskrifter med HaPå

Skillingsboller med HaPå

Oppskriften på ordentlig høstkos får du med HaPå. På en times tid kan du trylle frem 12 herlige skillingsboller, med HaPå-fyll i svingene.  

Middels Søtt og godt

HaPå-karameller

Her er det lett å gå på en karamell-smell. Enkle å lage, enkle å elske! Oppskriften gir 40 - 50 biter. 

Lett Søtt og godt

HaPå- og bananshake

En enkel og deilig milkshake med HaPå og banan. Toppes med silkemyk HaPå-saus. Oppskriften gir 2 porsjoner. 

Lett Søtt og godt