Ertesuppe med brokkoli, kantareller og KORNI Flatbrød

Lett
Middag

En fyldig suppe full av grønne godsaker og deilig parmesanost. Serveres med stekte kantareller og tradisjonsrike KORNI Flatbrød. Enkel å lage, men proppfull av smak! 

Ingredienser

1 pakke KORNI Flatbrød
250 g grønne, frosne erter
1 brokkoli (ikke stilken)
100 g fersk spinat
3 ss Q Crème fraîche
1 løk
2 fedd hvitløk
5 dl grønnsaks-/kyllingkraft
100 g parmesan, finraspet
1 håndfull kantareller
litt smør
litt alfaalfaspirer

Fremgangsmåte

  • Stek løk, brokkoli, erter og spinat i smør i et par minutter i en kjele.
  • Ha i finhakket hvitløk til slutt og stek i cirka et halvt minutt.
  • Hell kraften oppi kjelen og kok i et par minutter.
  • Bruk stavmikser til å mose grønnsakene til en tykk suppe.
  • Rør inn creme fraiche og finraspet parmesanost. Smak til med salt og pepper.
  • Serveres KORNI Flatbrød med smør, stekte kantareller og alfalfaspirer. 

    Tips: Kan alternativt serveres med ristede solsikkefrø og bacon.

Flere oppskrifter

Indisk Dal med KORNI Flatbrød

Korni flatbrød fra Kavli passer godt til sterk og krydret mat. Indisk Dal, en vegansk linsegryte er vår favoritt. 

Lett Middag

Betasuppe med KORNI Flatbrød

Korni flatbrød er en god følgesvenn til betasuppe - en perfekt rett på kjølige høst- og vinterkvelder! 

Lett Middag