Skoleboller med Hapå-krem

Lett
Søtt og godt

Er du også en av dem som sparer det beste til sist? Da kommer du til å elske disse bollene med HaPå-krem i midten! Oppskriften gir 16 stykker. 

Ingredienser

100 g mykt smør
650 g hvetemel
80 g sukker
4 dl Q helmelk
1/2 ts kardemomme
1 pose tørrgjær
Til Hapå-krem
1 glass HaPå
1/2 dl pisket Q kremfløt

Fremgangsmåte deig

  • Ha hvetemel, sukker, kardemomme, tørrgjær og melk i en kjøkkenmaskin i cirka 10 minutter
  • Tilsett smør og elt deigen videre i 5 minutter
  • Dekk til deigen og la heve i cirka 40 minutter
  • Trille til runde boller og trykk dem litt ned på midten
  • La bollene heve i 20 minutter

Fremgangsmåte HaPå-krem og steking

  • Bland alle ingrediensene sammen
  • Ha HaPå-krem i midten av hver bolle
  • Stek bollene på 180 grader i cirka 15 minutter
  • Avkjøl på rist
  • Pynt med melis, kokosstrøssel og/eller knuste mandler

Flere koseoppskrifter med HaPå

HaPå- og bananshake

En enkel og deilig milkshake med HaPå og banan. Toppes med silkemyk HaPå-saus. Oppskriften gir 2 porsjoner. 

Lett Søtt og godt

HaPå-ostekake med Sibas kjeksbunn

Denne ostekaken med smak av HaPå og bunn av Sibas havrekjeks er til alle dere livsnytere der ute. Snakk om å smelte på tungen! 

Middels Søtt og godt

Pannekaketårn med HaPå

Helgekosen blir ikke stort bedre. Oppskriften gir 4 - 6 porsjoner. 

Lett Søtt og godt