Bananlapper med HaPå

Lett
Søtt og godt , Lunsj , Sunt og godt , Frokost , Kvelds

Bytt ut melet med havregryn, tilsett banan istedenfor sukker og vipps - da kan du spise disse lappene med god samvittighet til både frokost, lunsj og kvelds. Topp med det du vil, og ta med hvor du vil. 

Ingredienser

1 glass HaPå
2 ss smeltet smør
2 stk. bananer (spar 1/2 til topping)
1 stk. egg
1 klype salt
1/2 ts kardemomme
3 dl Q-lettmelk
1 ts vaniljesukker
3 dl havregryn
1 ts bakepulver
Jordbær til topping (hvis du ønsker)

Fremgangsmåte

  • Smelt smør i en kjele
  • Kjør alle ingrediensene, utenom HaPå og toppingen, i en blender
  • La røren svelle i ca 20-25 minutter
  • Ha litt smør i en panne og stek tre små lapper om gangen på medium varme. Snu når de begynner å boble litt
  • Når alle lappene er ferdige, smør et lag med HaPå mellom hver lapp
  • NYT!!

Flere oppskrifter