Bytt ut melet med havregryn, tilsett banan istedenfor sukker og vipps - da kan du spise disse lappene med god samvittighet til både frokost, lunsj og kvelds. Topp med det du vil, og ta med hvor du vil.
Ingredienser
1
glass
HaPå
2
ss
smeltet smør
2
stk.
bananer (spar 1/2 til topping)
1
stk.
egg
1
klype
salt
1/2
ts
kardemomme
3
dl
Q-lettmelk
1
ts
vaniljesukker
3
dl
havregryn
1
ts
bakepulver
Jordbær til topping (hvis du ønsker)
Fremgangsmåte
- Smelt smør i en kjele
- Kjør alle ingrediensene, utenom HaPå og toppingen, i en blender
- La røren svelle i ca 20-25 minutter
- Ha litt smør i en panne og stek tre små lapper om gangen på medium varme. Snu når de begynner å boble litt
- Når alle lappene er ferdige, smør et lag med HaPå mellom hver lapp
- NYT!!