Kavlis grove pestovafler

Lett
lunsj

Grove vafler med MagerOst Pesto er deilig å steke til kvelds, eller å ha med på skitur i påsken. Ostetuben tar du med i sekken, og smører ferskt på vaflene når det er tid for niste!  

Ingredienser

Oppskriften gir 5 - 6 vafler
1 tube Kavli MagerOst Pesto
3 egg
1 ss sukker
5 dl Q Helmelk
120 g hvetemel
120 g sammalt grovt hvetemel
1/2 ts bakepulver
1 ts salt
50 g smeltet smør

FREMGANGSMÅTE

  • Visp sammen egg, 1ss MagerOst Pesto og sukker. Tilsett smør og melk.
  • Bland sammen det fine og det grove melet, bakepulver og salt.
  • Bland alt det tørre med væsken til en klumpfri røre.
  • La vaffelrøren svelle i minst 10 minutter.
  • Stek vaflene i varmt jern. Avkjøl vaflene på rist for å få en sprø overflate og smør MagerOst Pesto på vaflene.

Tips: Pestovaflene smaker godt sammen med friske grønnsaker som paprika, avocado, agurk og grønn salat.

Flere oppskrifter

Lefser med MagerOst naturell, soltørket tomat og oliven

Lefser med Kavli MagerOst naturell, soltørkede tomater og oliven - perfekt som mellommåltid eller lunsj.

Lett lunsj

Lefser med Kavli MagerOst Naturell, mango og parmaskinke

Smakfulle lefser med Kavli MagerOst, parmaskinke og frisk mango - passer perfekt som lunsjmat eller mellommåltid.

Lett lunsj

Nøttebrød med MagerOst Pesto, ristede pinjekjerner og spinat

MagerOst Pesto smaker ordentlig godt på nøttebrød. Ristede pinjekjerner og litt grønt på toppen gjør også susen! 

Lett lunsj