Ostegrissini med Kavli HvitOst/GulOst

Middels
Tilbehør

Sprø og nydelige ostegrissini med Kavli HvitOst/GulOst. Oppskriften gir ca. 20 stk. 

Ingredienser

INGREDIENSER
1 pk tørrgjær
5 dl hvetemel
1 ts salt
1 ts sukker
50 g smør
1 tube Kavli HvitOst/GulOst
3 dl Q Helmelk

Fremgangsmåte:

  • Smelt smøret, ha i melken og la det kjøle ned til 40º C.
  • Hell blandingen over de tørre ingrediensene og tilsett HvitOst/GulOst.
  • Kna deigen godt og sett til heving til den har dobbel størrelse.
  • Del deigen i 20 biter, og rull ut til ca. 30 cm lange lengder.
  • Legg dem på bakepapir eller en smurt stekeplate.
  • Heves under plast på et lunt sted i ca. 20 min.
  • Stek midt i ovnen i 10 min. på 230º C.

Tips: Pensle grissiniene med olivenolje. Rull dem i havsalt, sesamfrø eller andre frø for et smakfullt resultat!

Flere oppskrifter

Bagel med PaprikaOst, ørret og agurk

Visste du at Kavli smøreost og røkt fisk passer ypperlig sammen? Balansert av friskheten fra agurken er denne kombinasjonen perfekt for lange sommerfrokoster eller til lunsj.

Lett Lunsj