Blings med Kavli SkinkeOst, epler og pinjekjerner

Lett
Lunsj

Friske og syrlige epler gir en perfekt balanse til Kavli SkinkeOst. Topp med tørristede pinjekjerner, så får du både en spennende og god vri til smørbrødet!

Ingredienser

1 fersk baguette, eller annet lyst brød
1 tube Kavli SkinkeOst
noen skiver av grønne epler
litt ristede pinjekjerner
litt fersk basilikum

Fremgangsmåte

  • Skjær tykke skiver av baguetten eller annet lyst brød
  • Smør et generøst lag med Kavli SkinkeOst på brødskivene
  • Kutt tynne skiver av grønt eple og ha over osten
  • Rist pinjekjerner på en tørr stekepanne til de får litt farge og strø over blingsen 
  • Toppes eventuelt med friske urter som basilikum 

Mer inspirasjon

Bagel med PaprikaOst, ørret og agurk

Visste du at Kavli smøreost og røkt fisk passer ypperlig sammen? Balansert av friskheten fra agurken er denne kombinasjonen perfekt for lange sommerfrokoster eller til lunsj.

Lett Lunsj

Lompe med Kavli PaprikaOst og spekeskinke

Kavli PaprikaOst går perfekt sammen med litt salte smaker. Kombinasjonen med spekeskinke og ruccola rullet i lompe, gir en ypperlig snack til kveldskosen eller besøket!

Lett Lunsj