Indisk Dal med KORNI Flatbrød

Lett
Middag

Korni flatbrød fra Kavli passer godt til sterk og krydret mat. Indisk Dal, en vegansk linsegryte er vår favoritt. 

Ingredienser

Oppskrift: 4 porsjoner
1 løk
1 fedd hvitløk
1/2 rød chili
1 tomat
3 ss olje
1 boks kokosmelk
1 boks hermetiske tomater
5 dl grønnsaksbuljong (vann+terning)
400 g røde linser - ferdig kokt
Kryddermiks
2 ts gurkemeie
1 ts spisskummen
1 ts garam masala
Topping
fersk koriander, chiliflakes og creme fraiche

Fremgangsmåte

  • Varm opp oljen og tilsett hakket løk, hvitløk, tomat og chili.
  • Rør til løken er blank.
  • Tilsett kryddermiks og rør litt til.
  • Ha i hermetiske tomater, kokosmelk, grønnsaksbuljong og kokte linser. La det koke i 10-15 minutter.
  • Hakket koriander, chiliflakes og creme fraiche smaker godt som topping.
  • Serveres med klassikeren KORNI Flatbrød.

Flere oppskrifter