Saftige gulrotmuffins med glasur av klassikeren Primula Naturell smøreost.
Ingredienser
MUFFINS
6
stk
egg
200
g
smeltet smør
320
g
sukker
2
dl
Q Helmelk
480
g
hvetemel
4
ts
bakepulver
2
stk
finrevet gulrot
GLASUR
1
tube
Primula Naturell
1
pk
melis
2
ss
limesaft
litt
appelsinskall
Fremgangsmåte:
- Visp egg og sukker luftig.
- Rør i melk og smeltet smør.
- Bland i mel og bakepulver og rør om.
- Fyll muffinsformene ¾ fulle.
- Stek midt i ovnen i cirka 10 minutter på 225º C.
- Bland alle glasuringrediensene i en kjøkkenmaskin i cirka 2 minutter
- Ta muffinsene ut av ovnen, avkjøl og dekorer med glasur.
Tips: Har du lite tid, bruk en ferdigmuffinsblanding. Samme oppskrift kan også benyttes til langpannekake.