Gresskarsuppe med BaconOst

Lett
Middag

Fyldig og smakfull gresskarsuppe, som kan serveres til Halloween, eller nytes høsten og vinteren gjennom. Oppskriften gir 4-6 porsjoner 

Ingredienser

750 g gresskarkjøtt i terninger
1 tube Kavli BaconOst
litt olivenolje
4 hvitløksfedd
2 stk Q Kremfløte
7,5 dl grønnsaksbuljong
salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Surr gresskar og hvitløk i olivenolje i 4-5 minutter.
  • Tilsett grønnsaksbuljong, BaconOst, Q Kremfløte, salt og pepper.
  • Kok suppen ved svak varme og under lokk i ca. 20 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kjør suppen i en blender, eller bruk en stavmikser til den er helt glatt.

Tips: Server med ristede gresskarfrø, litt BaconOst og sprøstekt bacon oppå.

Flere oppskrifter

Risotto med sopp og BaconOst

En ny smakskombinasjon med Kavli BaconOst. Lag risotto med sopp og bacon, og du har middag på under 10 minutter.

Lett Middag på under 10 minutter

Kavlionara - middag på under 10 minutter

Kavli sin egen signaturrett. Topp Kavlionara med det du liker aller best. Middag på under 10 minutter.

Lett Middag på under 10 minutter

Fullkornsvafler med BaconOst

Finnes det noe bedre enn vafler, enten det er som en overraskelse til familiekveldsen eller som kos til kaffen? Svaret er selvfølgelig nei, og vi kan garantere deg at disse fullkornsvaflene må prøves!

Lett lunsj