Betasuppe med KORNI Flatbrød

Lett
Middag

Korni flatbrød er en god følgesvenn til betasuppe - en perfekt rett på kjølige høst- og vinterkvelder! 

Ingredienser

Betasuppe til 4 personer
4 poteter
1/2 kålrot
1 løk
1/4 sellerirot
4 selleristenger
3-4 gulrøtter
1 purreløk
1 røkt og saltet svineknoke

Fremgangsmåte

  • Kok opp svineknoke i vann. Pass på at hele knoken er dekket med vann. Når det koker, bruker du en øse til å fjerne alt skummet som danner seg på toppen.
  • Dekk med lokk og skru ned temperaturen. Småkokes i 2 timer.
  • Sil fra kraften og plukk kjøttet fra knoken. Ha alle de opphakkede grønnsakene i kraften og la det koke i 25 minutter. Hvis ikke det er nok kraft til å dekke grønnsakene må du tilsette ekstra vann.
  • Når det gjenstår noen minutter av koketiden tilsetter du kjøttet. Smak eventuelt til med salt.
  • Serveres med klassikeren Korni flatbrød og meierismør. 

Flere oppskrifter

Indisk Dal med KORNI Flatbrød

Korni flatbrød fra Kavli passer godt til sterk og krydret mat. Indisk Dal, en vegansk linsegryte er vår favoritt. 

Lett Middag