Porsjonsomeletter med Kavli MagerOst Pesto i muffinsformer
14. jan. 2020

I dag serverer vi en neve med januar-inspirasjon til deg som er på jakt etter rask, sunn og smakfull lunsjmat.

Wraps er storfavoritt hos oss, og gir uendelig mange smaksmuligheter. Vår MagerOst Jalapeño kan fint kombineres med friske smaker som mango og rød paprika, men fungerer også supert sammen med grønne skatter som ruccola og avocado. MagerOst Pesto er på sin side nydelig i wrap sammen med biter av friskt grønt eple og agurk.

MagerOst Pesto wraps

Hverdagsbruschetta med MagerOst Pesto og søte, røde tomater er virkelig en fryd for ganen. Alt du behøver for å tilberede denne italienskinspirerte lunsjen er en brødrister, eller du kan brune surdeigsbrødskiven på pannen til den er sprø. En liten smak av Italia på en blåmandag kan kanskje være akkurat det lille du trenger for å komme over mandags-kneiken.

Magerost Pesto toast

Har du noen gang forsøkt deg på porsjonsomeletter i ovnen? Bruker du et muffinsbrett har du plutselig mange deilige frokost- og lunsjmåltider å se frem til. Også her kan du variere med ulike grønnsaker og oster. Vi anbefaler å bruke vår MagerOst Pesto sammen med spinat, skinke og paprika.

Porsjonsomeletter med MagerOst

Fortsatt sulten? Her finner du enda flere friske lunsjretter. Vi har også utviklet noen oppskrifter til deg i samarbeid med Roede. Nyt lunsjen!  

Bilder til saken: