Midlertidig endring av enkelte tuber

7. apr. 2020

Er du glad i Kavli MagerOst? Da vil du kanskje legge merke til noen endringer på enkelte tuber i tiden fremover.

Hverdagsgodhet i koronakrisen

2. apr. 2020

Har du hørt om godhetsappen Goodify? Som en slags «AirBnb for frivillighet» er teknologien deres med på å hjelpe mennesker i hverdagen – også i Koronakrisen.

Stolthet og dugnadsånd når denne gjengen lager smøreost

24. mar. 2020

Til tross for en krevende tid holdes ostehjulene i gang på Kavli-fabrikken i Bergen. I Kavli har vi mange dedikerte lagspillere som hver eneste dag gir det lille ekstra for at matvarene skal finne vei hjem til deg. Her får du møte noen av dem.

Våre matvarer er som vanlig på vei til deg

16. mar. 2020

Vi er inne i en krevende tid, og som matvareprodusent er Kavli sitt oppdrag å forsyne det norske folk med mat.

Tre lette lunsjretter med deilig MagerOst

14. jan. 2020

I dag serverer vi en neve med januar-inspirasjon til deg som er på jakt etter rask, sunn og smakfull lunsjmat.

Hva skal vi ha til middag i dag?

26. nov. 2019

Iblant er det vanskelig å være middagskreativ, men det skal ikke så mye til for å lage en deilig restesuppe av grønnsaker i kjøleskapet. Få med barna, smak dere frem med urter, krydder og ost, og lek med maten!

Åtte gode formål får tidlig julegave fra Kavli

19. nov. 2019

Har du hørt om ansattgaven i Kavli? Fordi vi eies av Kavlifondet deler vi ut hele overskuddet til gode formål. En del av dette er den årlige ansattgaven på tre millioner, som Kavlis medarbeidere tildeler organisasjoner de selv har stemt frem.

Lite matlyst om morgenen? Slik blir frokosten en lek!

16. okt. 2019

Etter en god natts søvn er kroppen i lavgir, og før skole- eller arbeidsdagen kan starte trenger kroppen påfyll av energi. For små kropper i vekst, som skal svinge seg i klatrestativer, multiplisere og lære om vokaler og konsonanter, er frokostmåltidet spesielt viktig.

Hva er et godt mellommåltid?

3. okt. 2019

Vi spurte to ernæringseksperter, og fikk dem samtidig til å sammenligne vårt nye mellommåltid Snack Pack MagerOst Pesto med andre raske måltidsløsninger!

Kavli med i internasjonal matkonkurranse

30. sep. 2019

Med ni smakfulle smøreoster i kofferten deltar Ingunn Vårdal, produktutvikler i Kavli, på Herningmessen i starten av oktober. Den internasjonale konkurransen har over 1200 påmeldte meieriprodukter og 150 smaksdommere. – Det ligger masse håndverk bak en smøreost fra Kavli, sier Vårdal.