Lekende lett turmat med MagerOst

24.06.20

Er du en av dem som skal bruke sommerferien til å utforske vakker norsk natur? Da kommer våre tips til smakfull og proteinrik turmat med MagerOst godt med. Disse får garantert plass i tursekken - gang på gang!

Nå kan du få dele Kavlis overskudd med din lokale hjertesak

12.06.20

I samarbeid med dagligvarebutikker over hele landet skal Kavli i 2020 dele ut 300.000 kroner til lokale idrettslag, foreninger og ildsjeler. Nå kan alle nominere lokale hjertesaker som betyr noe i sitt nærmiljø.

1 million fra Kavli til Matsentralen Vestland i 2020

11.06.20

Hele overskuddet fra Kavli-produkter deles ut til gode formål som Matsentralen. I en tid der stadig flere i Norge trenger mathjelp, gjør midlene fra Kavli det mulig å sikre videre drift av Matsentralen.

Midlertidig endring av enkelte tuber

07.04.20

Er du glad i Kavli MagerOst? Da vil du kanskje legge merke til noen endringer på enkelte tuber i tiden fremover.

Hverdagsgodhet i koronakrisen

02.04.20

Har du hørt om godhetsappen Goodify? Som en slags «AirBnb for frivillighet» er teknologien deres med på å hjelpe mennesker i hverdagen – også i Koronakrisen.

Stolthet og dugnadsånd når denne gjengen lager smøreost

24.03.20

Til tross for en krevende tid holdes ostehjulene i gang på Kavli-fabrikken i Bergen. I Kavli har vi mange dedikerte lagspillere som hver eneste dag gir det lille ekstra for at matvarene skal finne vei hjem til deg. Her får du møte noen av dem.

Våre matvarer er som vanlig på vei til deg

16.03.20

Vi er inne i en krevende tid, og som matvareprodusent er Kavli sitt oppdrag å forsyne det norske folk med mat.

Porsjonsomeletter med Kavli MagerOst Pesto i muffinsformer

Tre lette lunsjretter med deilig MagerOst

14.01.20

I dag serverer vi en neve med januar-inspirasjon til deg som er på jakt etter rask, sunn og smakfull lunsjmat.

Hva skal vi ha til middag i dag?

26.11.19

Iblant er det vanskelig å være middagskreativ, men det skal ikke så mye til for å lage en deilig restesuppe av grønnsaker i kjøleskapet. Få med barna, smak dere frem med urter, krydder og ost, og lek med maten!

Blant fjorårets ansattgavemottakere var Unge LEVE. I år deles 3 millioner kroner mellom åtte organisasjoner stemt frem av de ansatte i Kavli.

Åtte gode formål får tidlig julegave fra Kavli

19.11.19

Har du hørt om ansattgaven i Kavli? Fordi vi eies av Kavlifondet deler vi ut hele overskuddet til gode formål. En del av dette er den årlige ansattgaven på tre millioner, som Kavlis medarbeidere tildeler organisasjoner de selv har stemt frem.

En brødskive med Kavli smøreost kan fort bli en lek hvis du lager gøye ansikter eller motiver med topping. Her har vi brukt paprikamunn, eggeskiver til øyne, gulrot-ører og avocado-nese.

Lite matlyst om morgenen? Slik blir frokosten en lek!

16.10.19

Etter en god natts søvn er kroppen i lavgir, og før skole- eller arbeidsdagen kan starte trenger kroppen påfyll av energi. For små kropper i vekst, som skal svinge seg i klatrestativer, multiplisere og lære om vokaler og konsonanter, er frokostmåltidet spesielt viktig.

Hva er et godt mellommåltid? Vi spurte to ernæringseksperter, og fikk dem samtidig til å sammenligne vårt nye mellommåltid Snack Pack MagerOst Pesto med andre raske måltidsløsninger!

Hva er et godt mellommåltid?

03.10.19

Vi spurte to ernæringseksperter, og fikk dem samtidig til å sammenligne vårt nye mellommåltid Snack Pack MagerOst Pesto med andre raske måltidsløsninger!

Ingunn Vårdal (t.v.) og Grete Moberg er stolte representanter for Kavli på International Food Contest i Herning, 2019

Kavli med i internasjonal matkonkurranse

30.09.19

Med ni smakfulle smøreoster i kofferten deltar Ingunn Vårdal, produktutvikler i Kavli, på Herningmessen i starten av oktober. Den internasjonale konkurransen har over 1200 påmeldte meieriprodukter og 150 smaksdommere. – Det ligger masse håndverk bak en smøreost fra Kavli, sier Vårdal.