Tre lette lunsjretter med deilig MagerOst

14. jan. 2020

I dag serverer vi en neve med januar-inspirasjon til deg som er på jakt etter rask, sunn og smakfull lunsjmat.

Hva skal vi ha til middag i dag?

26. nov. 2019

Iblant er det vanskelig å være middagskreativ, men det skal ikke så mye til for å lage en deilig restesuppe av grønnsaker i kjøleskapet. Få med barna, smak dere frem med urter, krydder og ost, og lek med maten!

Åtte gode formål får tidlig julegave fra Kavli

19. nov. 2019

Har du hørt om ansattgaven i Kavli? Fordi vi eies av Kavlifondet deler vi ut hele overskuddet til gode formål. En del av dette er den årlige ansattgaven på tre millioner, som Kavlis medarbeidere tildeler organisasjoner de selv har stemt frem.

Lite matlyst om morgenen? Slik blir frokosten en lek!

16. okt. 2019

Etter en god natts søvn er kroppen i lavgir, og før skole- eller arbeidsdagen kan starte trenger kroppen påfyll av energi. For små kropper i vekst, som skal svinge seg i klatrestativer, multiplisere og lære om vokaler og konsonanter, er frokostmåltidet spesielt viktig.

Hva er et godt mellommåltid?

3. okt. 2019

Vi spurte to ernæringseksperter, og fikk dem samtidig til å sammenligne vårt nye mellommåltid Snack Pack MagerOst Pesto med andre raske måltidsløsninger!

Kavli med i internasjonal matkonkurranse

30. sep. 2019

Med ni smakfulle smøreoster i kofferten deltar Ingunn Vårdal, produktutvikler i Kavli, på Herningmessen i starten av oktober. Den internasjonale konkurransen har over 1200 påmeldte meieriprodukter og 150 smaksdommere. – Det ligger masse håndverk bak en smøreost fra Kavli, sier Vårdal.

4 dipper som gir sommermaten det lille ekstra

30. jul. 2019

Trenger du smaksinspirasjon til ferien, grillfesten, eller hverdagskosen? Disse deilige dippene med Kavli Ekte Majones passer ypperlig til (sen)sommerens måltider!

Møt 70-åringen som er norges største HaPå-fan!

20. aug. 2019

I likhet med favorittpålegget hans siden barnsben, er Torbjørn Rødstøl 70-årsjubilant i år. Raumas tidligere ordfører har et nærmest ikonisk forhold til HaPå – noe som har ført til gøyale overraskelser opp gjennom årene. Vi tok en prat med Torbjørn etter 70-årsfeiringen!

5 enkle matpakketips til skolestart!

14. aug. 2019

Snart skolestart og matpakke på matpakke skal smøres gjennom høsten. Poden er superkresen og vil kun ha syltetøy på skiven, 7-åringen er matlei og kommer hjem med full matboks hver dag, og tidsklemmen sluker ethvert kreativt forsøk. Gjenkjennelig?