For å delta i konkurransen må produktene være en del av ingrediensene/bildet. Hvordan produktet brukes i oppskriften eller på bildet er helt opp til deg. Du kan delta med flere oppskrifter/bidrag om du ønsker.

Blant de 5 bidragene som har flest stjernemarkeringer blant alle innsendte bidrag, trekker vi én heldig vinner. Så her gjelder det å spre ordet blant dine venner og få dem til å stjernemarkere ditt bidrag. Når du sender inn din oppskrift, vil du få en unik link til ditt bidrag som du kan dele med dine venner.

Det er ikke et krav til bilde eller video av det ferdige resultat, men en oppskrift med et kult bilde eller en stilig video kan gjerne øke potensialet for spredning i sosiale medier.

 Vi trekker en heldig vinner blant de 5 oppskrifter som har flest stjernemarkeringer.

Oppskriften - eller oppskriftene - du sender inn kan ikke være en de oppskriftene vi har i vårt eget hefte, og som du kan se på denne side med mindre de har en egen twist.

Deltagere under 18 år skal ha samtykke av foreldre eller verge for å delta. Ansatte og familie av ansatte i Kavli, samt deres tilknyttede samarbeidspartnere, har ikke lov å delta i konkurransen. Eventuelle bidrag sendt inn av disse vil ikke tas med i trekningen av hovedpremien.

Konkurransen arrangeres i regi av Kavli Norge. Er du registrert som bidragsyter på ”Min Q-idé”, vil din profil også fungere i denne konkurransen, da både Q-Meieriene, Kavli og HaPå er merkevarer under Kavli Norge som har en felles lukket datalagring. Dine innsendte data er trygge hos oss, og vil ikke under noen omstendigheter bli overlevert til tredjepart eller uvedkommende.

Vi er takknemlige for alle forslag som kommer, men gjør bidragsytere oppmerksomme på at vi forbeholder seg retten til å benytte seg av de publiserte idéer, slik at vi kan dele dem igjen i egne kanaler. Brukerne vil bli kreditert med navn. Vi har ikke anledning til å kompensere for bruk av bildene, da de blir brukt til å inspirere dere alle dedikerte Kavli-brukere. Bidragsytere fraskriver seg således eventuelle immaterielle rettigheter og krav på det innsendte/publiserte materiale og Kavli står fritt til å ta i bruk innsendte bidrag og gjøre endringer i disse. Kavli forbeholder seg også retten til å overdra rettighetene til materialet, men vil gjøre opphavspersonen oppmerksom på eventuell bruk. Vi ønsker ikke å være urimelige heller.

Bidragsytere må ikke under noen omstendigheter benytte andres materiale og innestår for at alt innhold som publiseres er egenprodusert. For eventuell opplasting av bilder, må foruten fotograf, også personer som eventuelt er avbildet samtykke til publisering.