HaPå-muffins har karamell både inni og utenpå. Mmm, så godt.

HaPå-muffins passer ypperlig til bursdagsselskapet, eller andre festlige anledninger. Supersaftige og supersøte muffins! 

Ingredienser

2 dl sukker
100 g smør
2 stk egg
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 1/2 dl melk
150 g smør
2,5 dl melis
1 glass HaPå

Fremgangsmåte

  • Sukker og 100 g mykt smør røres hvitt. Rør inn ett egg om gangen. Tilsett mel, bakepulver og vaniljesukker. Rør sakte inn melk.
  • Hell røren i 20 små muffinsformer. Stekes midt i ovnen ved 200o C i 10-15 min. Avkjøl til de blir helt kalde.
  • 150 g mykt smør blandes sammen med ¾ glass HaPå, melis og 1 ts vaniljesukker. Pisk til en luftig krem.
  • Hell i sprøytepose og dekorer.
  • Tynn ut ¼ glass HaPå til saus (2 deler HaPå, 1 del vann eller fløte) og hell forsiktig over frostingen.

Velsmakende tips: 

Lag cupcakes med HaPå-kjerne ved å vekselvis fylle formene med røre og HaPå.