Spis KORNI® i hverdagen

Derfor bør du spise mer havre og rug i hverdagen

7. jun. 2019

KORNI® Flatbrød, KORNI® Rugkjeks og Sibas havrekjeks er gode hverdagsvalg når du trenger variasjon til brødmaten. Produktene er grove og inneholder rug som gir økt inntak av fiber. 

KORNI® Flatbrød 

Vi nordmenn er veldig flinke til å spise brød. For de fleste er grovt brød en naturlig del av hverdagen og dette er en god måte å få i seg fiber på. Det er anbefalt fra helsemyndighetene at kostholdet bør inneholde grove kornprodukter som til sammen gir 70 – 90 gram sammalt mel eller fullkorn hver dag. Dessverre viser det seg at vi ikke er flinke nok til å innta disse mengdene med grove kornprodukt. 

Betasuppe med KORNI Flatbrød

Prøv Betasuppe med KORNI® Flatbrød

For at denne mengden skal dekkes, kan man for eksempel spise fire brødskiver merket ekstra grovt i Brødskala’n. Men hvis man er lei av brødmat da? Da er KORNI® Flatbrød helten som kan løse problemet. KORNI® Flatbrød inneholder 100 % fullkornsrug og er merket med ekstra grovt i Brødskala’n. Derfor er flatbrødet et ypperlig produkt som kan bidra til økt fiberinntak. Bytt gjerne ut noe av brødmaten i hverdagen med dette fantastiske flatbrødet - det kan gi den lille variasjonen man i blant trenger, i tillegg til å gi viktig næring.  

Korni Flatbrød er merket med både Brødskala’n og Nøkkelhullet  

KORNI® Flatbrød er det gode, gamle flatbrødet som i 2019 har vært på markedet i 100 år! Det er en trofast følgesvenn til tradisjonsmat som rømmegrøt, lapskaus og torskemiddagen.  Sett gjerne KORNI® Flatbrød frem ved neste middagsmåltid.  

KORNI Flatbrød passer ypperlig til tradisjonelle fiskemiddager

KORNI® Flatbrød passer ypperlig til tradisjonelle fiskemiddager! Oppskrift her. 

Terningkast 6-kjeks! 

KORNI® SIBAS er en smaksrik og søt kjeks som passer godt til kaffen så vel som i tursekken. Den er bakt med havre, noe som gir både god smak og et innhold på 27 % fullkorn. Havre er regnet for å være et av de sunneste kornslagene. KORNI® SIBAS er derfor en god kilde til energi og holder energien oppe hos både store og små. 

KORNI Rug og KORNI Sibas er deilig og fiberrik kjeks.

Oppskrift på dessertkjeks her!

I kjekstesten til Bramat Får KORNI® SIBAS terningkast 5, noe vi er veldig stolte av!  

KORNI® Rugkjeks er en fantastisk smørbrødkjeks som er utviklet i samarbeid med ernæringseksperter. Kjeksen er sunn og har en god ernæringsmessig sammensetning. Med et innhold av fullkorn på 70 %, og 30 % mindre sukker enn andre sammenlignbare kjeksvarianter er denne kjeksen fin å inkludere i kostholdet. 

Bruk gjerne pålegg på KORNI® Rugkjeks og du vil få et herlig lite mellommåltid.

Den bidrar til økt inntak av fiber, noe som også er anbefalt av helsemyndighetene. Bruk gjerne pålegg på KORNI® Rugkjeks og du vil få et herlig lite mellommåltid. Kjeksen kan også være fin å ha med i matboksen som en variasjon i brødmåltidet, men også veldig lur å ha med på tur for å få påfyll av god energi.  

KORNI® Rugkjeks fikk velfortjent terningkast 6 i Bramat.no sin test av salte kjeks.