Deilige høstsupper som varmer

Lett
Middag

Når årstidene endrer seg søker smaksløkene ofte ny inspirasjon. Derfor byr vi på to fyldige og smakfulle middagssupper til de mange høst- og vinterkveldene vi har i vente. Oppskriftene gir 4 porsjoner og serveres begge med klassikeren Korni Flatbrød. 

Ingredienser

Blomkålsuppe med Kavli BaconOst
500 g blomkål
1 beger Kavli BaconOst
50 g smør
1 liter Q Helmelk
litt salt og pepper
Soppsuppe med Kavli BaconOst
500 g sjampinjong
1 tube BaconOst
50 g smør
litt salt og pepper

Fremgangsmåte

Blomkålsuppe 

  • Kutt blomkål i små biter og fres forsiktig i litt smør i en kasserolle
  • Tilsett Kavli BaconOst og Q Helmelk
  • Smak til med salt og pepper
  • La suppa koke til blomkålen er mør – ca. 7-8 minutter
  • Kjør suppen med stavmikser, til det ikke er noen biter igjen
  • Serveres med Korni flatbrød 

Soppsuppe 

  • Kutt soppen i små biter
  • Smelt smøret i en stor kasserolle
  • Tilsett soppen og sak til med salt og pepper
  • La det surre under omrøring
  • Tilsett Q Helmelk og Kavli BaconOst og la det koke i 12 minutter
  • Kjør suppen med en stavmikser
  • Serveres med klassikeren Korni flatbrød

Mer inspirasjon

Betasuppe med KORNI Flatbrød

Korni flatbrød er en god følgesvenn til betasuppe - en perfekt rett på kjølige høst- og vinterkvelder! 

Lett Middag

Tomat- og paprikasuppe

En ny vri på hele familiens favorittsuppe. Superenkelt å lage og supergodt å spise. Middag på under 10 minutter!

Lett Middag på under 10 minutter