Nytt matunivers for Kavli MagerOst

Nytt matunivers for Kavli MagerOst

17. nov. 2017

Nå kommer Kavli MagerOst i nytt design. Du får fremdeles den samme gode smaken, men i et friskere og mer innbydende design. Noe av inspirasjonen er hentet fra 70-tallet. Kjenner du det igjen?

- MagerOst får endelig vise seg frem som den lette osten den er. Med grønne urter og friske salater er jeg i mitt eget univers, og jeg håper det tiltrekker enda flere av dem som liker å spise sunt, sier senior designer i Kavli Marit Jæger Kanney som har utarbeidet det nye designet for serien til Kavli MagerOst.
[[ RichText template tag keymedia is not configured ]]

Mobilt og magert mellommåltid

Kavli MagerOst er den magreste osten i påleggshyllen. Med kun 6-8 % fett, inneholder den mindre fett enn samtlige hvitoster, både faste oster og smøreoster. 

- Magerost er proteinrik også en god kilde til kalsium. Kombinasjonen av alt dette gjør MagerOst på knekkebrød til et ypperlig mellommåltid, sier produktsjef Christina Midtun som kan fortelle at MagerOsten er på vei ut i butikk med et mer fristende design som stråler av god smak og matglede.
Kavli MagerOst finner du både på beger og i tube. Noe som gjør den perfekt både ved lunsjbordet og når du er på farten. Den nye storfavoritten Kavli MagerOst Jalapeno på tube er en smaksvinner som er perfekt til å ta med i treningsbagen eller i arbeidsvesken for å lage seg et smart mellommåltid.

Tradisjonsrik og trendy i turkis

Designet har hentet frem inspirasjon helt tilbake til 70-tallet da den første lanseringen av Kavli MagerOst kom på markedet.
- Den turkise fargen er inspirert av den opprinnelige signalfargen til serien til MagerOst, og jeg håper at designet også vil inspirerer de opprinnelige superbrukerne til å ta med Kavli MagerOst i handlekurven, avslutter designeren som i år har 25 årsjubileum som designer for Kavli.