Nyhet! HvitOst/GulOst

Nyhet! HvitOst/GulOst

22. apr. 2015

Kavli lanserer nå HvitOst / GulOst på tube! Hva kaller du det? Sier du hvitost eller sier du gulost? Det norske folk er nok delt. Når Kavli nå lanserer sin nye ost på tube så helgarderer vi. På tuben står det både HvitOst og GulOst! Hold opp den siden du liker best.

Produktsjef Jostein Brosstad presenterer nå nyheten som ikke mindre enn "århundrets nylansering" fra Kavli. Nyheten blir et viktig tiltak i Kavli sin plan for å skape et enda bedre utvalg i smelteostkategorien. Administrerende direktør i Kavli, Karl Johan Ingvaldsen,legger til at nyheten er blitt svært godt mottatt i butikkene.

-Forbrukerne kan glede seg til en nyhet som scorer best på smak av samtlige smøroster hos liten og stor, sier Ingvaldsen og legger ikke skjul på at for han vil det alltid hete GulOst.

Det beste fra to verdener

Med HvitOst, eller GulOst, på tube kombinerer Kavli det beste fra to verdener - eller det beste fra en verden avhengig av hvordan du ser det. 

-Ingen kan ost på tube som Kavli, kanskje er vi verdensmester, sier Ingvaldsen. Brosstad og Ingvaldsen sier i kor at kombinasjonen av overnevnte er uslåelig. 

Ole Brumm

Etter tunge interne diskusjoner på hvorvidt osten skulle hete Hvitost eller GulOst har Kavli gått for en «Ole Brumm», og skrevet HvitOst på ene siden og GulOst på andre siden. Som vestlending kjempet Jostein for at osten skulle hete HvitOst selv om han egentlig sier Kvitost. Ingvaldsen som er trønder, men har bodd på Østlandet store deler av sitt voksne liv, kjempet for GulOst. Det eneste de to ble enige om var at de ikke ble enig, derfor lar de det Norske folk ta valget.

Massivt trykk

Nyheten støttes massivt med ny reklamefilm, web- og mobilannonsering, demonstrasjoner i butikk og selvsagt forbrukerens involvering i det store ostevalget der de kan si sin mening om det heter gulost eller hvitost.

-Vi tror HvitOst / GulOst på tube blir en annerledes og gøyal lansering enn vanlig, sier produktsjef Brosstad og legger til at han selvfølgelig har fått produsert opp nok av både hvitost og gulost. Eller begge deler i en tube om du vil