Fremdeles tomt for Korni

Fremdeles tomt for Korni

16. jun. 2015

De siste månedene har vi ikke greid å produsere Korni flatbrød hos vår leieprodusent grunnet en brann i ovnen. Når ovnen nå er reparert, sliter produksjonslinjen fortsatt med å lage flatbrød. Dette til tross for store bestrebelser fra produsenten. 

Resultatet er at butikkene har gått helt tomme for Korni. Vi er nå usikre på om produksjonen vil komme i gang igjen i det hele tatt.

Lykkes vi med å få i gang en bedre måte å produsere på så vil Korni komme tilbake, men det vil uansett ikke skje de kommende 12 månedene.

Sterk merkevare

-Det er ingenting vi ønsker mer enn å kunne produsere Korni flatbrød. Hver eneste dag får vi henvendelser fra forbrukere som ikke finner Korni i butikken, sier administrerende direktør i Kavli, Karl Johan Ingvaldsen.

Korni flatbrød er en sterk merkevare. Det har vi også fått bekreftet gjennom alle spørsmålene vi har fått fra Korni-forbrukere de siste månedene. Korni er unik i Norge og flatbrød er unikt for Norge. Derfor var det veldig utfordrende å finne noen som var i stand til å produsere Korni flatbrød den dagen produksjonen måtte avsluttes på Barkåker.

Beklager til trofaste Korni-forbrukere

Vi er virkelig lei oss for at det ikoniske Korni-designet nå ikke finnes i butikkene og i de tusen hjem og aller mest lei oss for at alle de trofaste spiserne av Korni flatbrød ikke får tak i produktet sitt.

Les mer om Korni flatbrød her eller still oss spørsmål på vår Facebook-side.