En Herlig! nyhet

En Herlig! nyhet

21. feb. 2017

Visste du at Kavli lanserte verdens første smøreost? Vi har laget norsk kvalitetsost basert på gode råvarer helt siden 1924, og i år lanserer vi vår herligste smøreost noensinne.

Den nye serien smøreost på beger heter «Herlig!» og er ifølge produktsjef i Kavli, Frode Flem Langeland ikke mindre enn den beste osten Kavli noensinne har laget! Smaksvariantene som lanseres er SkinkePaprika og Bacon.

Helt ærlig? Den er Herlig!

- Navnet er ikke bare enkelt, det er også det første ordet produktutviklerne våre sa etter første smakstest, sier Langeland.

Ostespisere over hele landet har hjulpet til med produktutviklingen, og ifølge dem skal den perfekte osten i beger være smøremyk, fristende, og oppleves som et skikkelig kvalitetsprodukt med rause råvarebiter. Samtidig forventes det at en så tradisjonsrik produsent må levere på god smak.

- Vi har gått mange runder for å oppnå denne fantastiske smaken. Milliarder av brødskiver har blitt påsmurt ostene våre i snart hundre år, så det var viktig for oss å teste Herlig! på dem som ser på smøreost som en ekte hverdagsvenn, sier produktutvikler i Kavli, Ane Grønsberg.

Derfor var det spesielt artig å lese de gode tilbakemeldingene fra testen som viste svært gode resultater både på konsistens, utseende og smak. En av testpersonene skrev også kommentaren «Helt ærlig? Den er Herlig!».

Norsk kvalitetsost

- Det skal ikke være tvil om at den nye osten vår er laget av norsk kvalitetsost, forteller Grønsberg og legger til at det skal du både kunne se og smake.

Med helt nye kvalitetsråvarer i rause størrelser, sammen med den beste ostebasen, satser produktutviklerne i Kavli å sette en ny standard innen smørebar ost.

- Den har en rund og rik ostesmak, ny smøremyk konsistens og ikke minst i et beger med nytt unikt design. Helt perfekt for frokostbordet, sier ostekjenner og produktutvikler Ane.

Herlig! smøremyk ost kommer tre smaker; Skinke, Paprika og Bacon