KORNI® er et tradisjonsrikt merke. Vi har det tradisjonsrike flatbrødet og to ulike kjeks. Sibas havrekjeks er en smaksrik og søt kjeks. Sibas kan spises alene, men smaker veldig godt i desserter. KORNI® Rugkjeks er utviklet av ernæringsspesialister og har et innhold av fullkorn. Den er  helt super med pålegg til frokost, lunsj og kveldsmat. Den er også perfekt som et sunt og godt mellommåltid.

Bringebær- og sitronostekake med Sibas

Sibas havrekjeks fra Kavli passer ypperlig i ostekake.

Kjeks med mørk sjokolade og nøtter

Sibas havrekjeks og Korni Rug dyppet i mørk sjokolade og toppet med hakket pistasj og pecan smaker bare helt nydelig!

Ostekake i glass med Sibas havrekjeks som bunn

Superenkel og superlekker ostekake i glass med Sibas havrekjeks som bunn

Ostekake med vanilje og Sibas kjeksbunn

Sibas havrekjeks fra Korni er perfekt i bunnen av ostekaker.

Sibas sandwich med iskrem

Legg en skive iskrem mellom to Sibas havrekjeks og dryss på litt strøssel. Vi har brukt vaniljeis og støssel i alle regnbuens farger - hva velger du?

Sibas havrekjeks som bordkort

Overrask gjestene med spiselige bordkort på bursdagsfesten! Sibas havrekjeks fra Kavli pyntet med smeltet sjokolade er gøy og godt for de små. 

Bruk en sprøytepose eller et kremmerhus av matpapir fylt med smeltet kokesjokolade til å skrive med. 

S’mores - med Sibas havrekjeks, sjokolade og banan

Legg 6 Sibas havrekjeks på et bakebrett dekket med bakepapir. Legg tre marsmallows på hver kjeks og steik Sˋmoresene på 210 grader i 5-7 minutter. Legg på bananskiver, smeltet mørk sjokolade og tilslutt et havrekjeks på toppen. Enjoy! 

Frokost - knuste Korni Rug med yoghurt og bær

Korni Rug fra Kavli passer godt til hverdags. Slik lager du en enkel og god frokost: knus 2-3 rugkjeks i en skål, ha over yoghurt, frukt og bær. 

Kjeks med brunost i matboksen

Sibas havrekjeks fra Kavli er fin i matboksen. Smaker nydelig med alle typer ost - brunost, hvitost eller Kavlis smøremyke oster.