Kavli Norge sine varemerker strekker seg fra smøreost til pesto.

Kavli

I september 1923 ble det avholdt en hemmelig lansering av Primula, en myk smelteost som umiddelbart ble en suksess. Nyvinningen, som gjorde Kavli til verdens første produsent av holdbar smøreost, var med oss i en årrekke og la grunnlaget for dagens populære smøreoster. I dag har vi tre smøreost-serier, i tillegg til skivet ost, majones og kaviar. 

KORNI®

KORNI® er det tradisjonsrike flatbrødet og to typer smakfulle Sibas kjeks, som kan spises alene, med pålegg, eller brukes i dessert. Kommer også i porsjonspakning. 

HaPå

HaPå er et ustoppelig godt søtpålegg som spises av lekne barn og voksne. Hvem får vel ikke vann i munnen og barndomsminner når de tenker på nybakt brød med HaPå?

Planti

Våre smakfulle produkter beviser at plantebasert smaker like godt - om ikke bedre! I vårt naboland Finland finner du vår lille fabrikk, som produserer plantebaserte drikker, yoghurt og matlagingsprodukter av havre og soya. 

Druvan

Druvan har gode vinaigretter og eddiker for enhver smak. Druvan arbeider for å finne nye smakstilsetninger til de nordiske ganer og inspirasjonen hentes fra ulike verdenskjøkken.