Kavli Ekte Majones passer perfekt i Waldorfsalat. Topp med frisk granateple, for en ny vri

En klassiker til julematen, med en liten vri. Denne er lekende lett å lage og smaker ekstra godt fordi vi har brukt Kavli Ekte Majones og toppet med friskt granateple. God jul! 

Ingredienser

4 stk. røde epler, i terninger
3 stilker stangselleri, i biter
100 g ananas, i biter
100 g steinfrie druer, delt i to
80 g valnøttkjerner, grovhakket
1 ts granateple, til topping
Majones- og kremblanding
1 pose Kavli Ekte Majones
2 dl pisket Q kremfløte
litt salt og pepper, sukker og sitronsaft

Fremgangsmåte

  • Kutt epler, stangselleri og ananas i passe små biter. Del druene i to og grovhakk valnøttkjernene 
  • Pisk Q Kremfløte til en myk krem og vend sammen med Kavli Ekte Majones
  • Smak majonesblandingen til med salt, pepper, sukker og sitronsaft
  • Vend majonesblandingen forsiktig sammen med frukt- og grønnsaksmiksen 
  • Topp Waldorfsalaten med druer, hakkede valnøtter og granateple
  • Oppskriften gir cirka 4 porsjoner