Soppsuppe er en klassiker om høsten!

Når årstidene endrer seg søker smaksløkene ofte ny inspirasjon. Derfor byr vi på to fyldige og smakfulle middagssupper til de mange høst- og vinterkveldene vi har i vente. Og du? Suppene serveres med klassikeren Korni Flatbrød. Bedre innekos får du ikke – uansett årstid!

Ingredienser

Blomkålsuppe med Kavli BaconOst, 4 porsjoner
500 g blomkål
1 beger Kavli BaconOst
50 g smør
1 liter Q Helmelk
litt salt og pepper
Soppsuppe med Kavli BaconOst, 4 porsjoner
500 g sjampinjong
1 tube BaconOst
50 g smør
litt salt og pepper

Blomkålsuppe med BaconOst

Kutt blomkål i små biter og fres forsiktig i litt smør i en kasserolle

Tilsett Kavli BaconOst og Q Helmelk

Smak til med salt og pepper

La suppa koke til blomkålen er mør – ca. 7-8 minutter

Kjør suppen med stavmikser, til det ikke er noen biter igjen

Serveres med Korni flatbrød 

Soppsuppe med BaconOst

Kutt soppen i små biter

Smelt smøret i en stor kasserolle

Tilsett soppen

Smak til med salt og pepper

La det surre under omrøring

Tilsett Q Helmelk og Kavli BaconOst og la det koke i 12 minutter

Kjør suppen med en stavmikser

Serveres med klassikeren Korni flatbrød

Ønsker du mer matinspirasjon? Ta en titt på oppskriftene under - de er også ideelle på kalde høstdager!