Grove vafler med Kavli MagerOst Pesto er deilig til lunsj, kveld eller som turmat!
Pestovaflene smaker godt med ekstra smøreost på og friske grønnsaker!

Grove vafler med MagerOst Pesto er deilig å steke til kvelds, eller å ha med på skitur i påsken. Ostetuben tar du med i sekken, og smører ferskt på vaflene når det er tid for niste!  

Ingredienser

Oppskriften gir 5 - 6 vafler
1 tube Kavli MagerOst Pesto
3 egg
1 ss sukker
5 dl Q Helmelk
120 g hvetemel
120 g sammalt grovt hvetemel
1/2 ts bakepulver
1 ts salt
50 g smeltet smør

FREMGANGSMÅTE

  • Visp sammen egg, 1ss MagerOst Pesto og sukker. Tilsett smør og melk.
  • Bland sammen det fine og det grove melet, bakepulver og salt.
  • Bland alt det tørre med væsken til en klumpfri røre.
  • La vaffelrøren svelle i minst 10 minutter.
  • Stek vaflene i varmt jern. Avkjøl vaflene på rist for å få en sprø overflate og smør MagerOst Pesto på vaflene. Tips: Pestovaflene smaker godt sammen med friske grønnsaker som paprika, agurk og grønn salat også.