Pestovaflene smaker godt med ekstra smøreost på og friske grønnsaker!

Grove vafler med MagerOst Pesto er deilig å steke til kvelds, eller å ha med på skitur i påsken. Ostetuben tar du med i sekken, og smører ferskt på vaflene når det er tid for niste!  

Ingredienser

Oppskriften gir 5 - 6 vafler
1 tube Kavli MagerOst Pesto
3 egg
1 ss sukker
5 dl Q Helmelk
120 g hvetemel
120 g sammalt grovt hvetemel
1/2 ts bakepulver
1 ts salt
50 g smeltet smør

FREMGANGSMÅTE

  • Visp sammen egg, 1ss MagerOst Pesto og sukker. Tilsett smør og melk.
  • Bland sammen det fine og det grove melet, bakepulver og salt.
  • Bland alt det tørre med væsken til en klumpfri røre.
  • La vaffelrøren svelle i minst 10 minutter.
  • Stek vaflene i varmt jern. Avkjøl vaflene på rist for å få en sprø overflate og smør MagerOst Pesto på vaflene. Tips: Pestovaflene smaker godt sammen med friske grønnsaker som paprika, avocado, agurk og grønn salat også.