Lefser med MagerOst naturell, soltørket tomat og oliven

Lett
Sunt og godt , Lunsj

Lefser med Kavli MagerOst naturell, soltørkede tomater og oliven - perfekt som mellommåltid eller lunsj.

Ingredienser

4 stk ferske bondelefser, Buer
40 g Kavli MagerOst Naturell
50 g ruccolasalat
40 g soltørkede tomater
60 g oliven Kalamata
1/2 rødløk

Fremgangsmåte:

Skjær soltørkede tomater i tynne strimler og sorte oliven i tynne skiver.

Skyll og tørk salaten og finhakk rødløk.

Legg lefsene utover på ren kjøkkenbenk og smør Kavli MagerOst Naturell utover lefsene.

Fordel ruccola, soltørket tomat, oliven og strimlet rødløk på lefsene.

Flere oppskrifter

Lefser med Kavli MagerOst og røkelaks

I samarbeid med Roede har vi laget disse smakfulle lefsene med Kavli MagerOst, røkelaks og balsamico-crema. Et smart mellommåltid, deilig lunsj, eller velsmakende snacks når du får besøk.

Lett Sunt og godt