Lefser med Kavli MagerOst og røkelaks

Lett
Sunt og godt , Lunsj

I samarbeid med Roede har vi laget disse smakfulle lefsene med Kavli MagerOst, røkelaks og balsamico-crema. Et smart mellommåltid, deilig lunsj, eller velsmakende snacks når du får besøk.

Ingredienser

4 stk ferske lefser
40 g Kavli MagerOst Naturell
80 g røkelaks
50 g crispisalat
1 ss sesamfrø
2 ts balsamico crema

Fremgangsmåte:

  • Skyll og tørk salaten og riv den i mindre biter.
  • Skyll og finhakk vårløk.
  • Plasser lefsene på en ren kjøkkenbenk og smør Kavli MagerOst utover lefsene.
  • Legg røkelaks på lefsene og fordel crispisalat, finhakket vårløk og sesamfrø utover.
  • Drypp litt balsamico-crema utover lefsene.
  • Rull lefsene sammen og del i to, eller tre. Legges på fat og serveres straks.

Flere oppskrifter