Fremgangsmåte pølsebrød
- Bland melk, sukker og gjær og la det stå i 10 minutter. Ha dette over i en bakebolle og tilsett mel, salt og egg.
- Tilsett smør og elt i 10 minutter. Sett deigen til heving et lunt sted i 45 minutter.
- Del opp deigen i små emner – og så ruller du dem til pølser.
- Klem pølsebrødene flate med en pallette kniv.
- Etterheves til dobbel størrelse
- Pensle pølsebrødene med litt vann. Stek på 175 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist og del i to.
Fremgangsmåte Coleslaw
- Finsnitt kålen
- Gulrot og eple rives på rivjern
- Bland majones og Q créme fraîche, limesaft, sylteagurk, salt og pepper
- Bland miksen med kål, eple og gulrot
Hotdog serveres med pølser, coleslaw, tomater, agurk og Kavli JalapenoOst